Företaget

N

Diagnostiikkakoira är registrerade varumärke

 

N

Diagnostiikkakoira är grundat 2019

 

N

Dexter är den första cancerhunden i Finland

 

N

För närvarande har vi utbildat över 20 diagnostikhundar

 

Doctor Dogs och Pinja Hovi

Diagnostiikkakoira grundades 2019. Företaget grundades till följd av Pinja Hovis önskan att få arbeta med hundar och människor och dra nytta av hundars välutvecklade luktsinne för att hjälpa människor. I Finland är man van vid att utnyttja hundens goda luktsinne främst i myndighetsuppdrag. Dexter, den första diagnostikhunden i Finland har jag utbildat själv.

Doctor Dogs samarbetspartners är dataskyddsexperter på Cult Security, finansieringsexperter på Start-Up & Growth-enheten på Nordea och logistikleverantören Matkahuolto. Tjänstens webbplats är skapad av Myynninmaailma.

Diagnostiikkakoira® – en tillförlitlig sållningsmetod

Företaget satsar på kontinuerlig träning och utveckling av hundarna. Vi vill med hjälp av vår lågtröskeltjänst säkra att alla intresserade har tillgång till cancersållning. Liknande tjänster finns inte någon annanstans i världen – Doctor Dogs är ett exempel på innovativt finländskt tillväxtföretagande som bäst.

Doctor Dogs har registrerat Diagnostiikkakoira® som sitt varumärke. Varumärket förmedlar det vi vill betona, att hundarna har utbildats med samma tillförlitliga metoder som till exempel tjänstehundar vid polisen eller tullen. Hunden och tränaren testas i extrema förhållanden för att säkerställa verksamhetens tillförlitlighet och formalisera färdigheterna.

Pinja Hovi

Processen går till på följande sätt

Beställ ett testpaket i nätbutiken
Ge ett urinprov
Skicka testet till oss
Resultat
1 Vecka
1 Vecka