Diagnostiikkakoira -näytteenottopaketti

95.00

Näytteenottopakkaus sisältää kaksi muovista koeputkea, käyttöohjeet, kooditarran, sulkijatarran sekä palautusosoitteen tarralapun.

Lue ohjeet ja täytä toinen koeputki virtsalla noin puoleen väliin. Sulje näytteen sisältävä koeputki tiiviisti. Pyyhi mahdolliset roiskeet esim. talouspaperilla. Liimaa kooditarra kumpaankin putkeen, laita näytteen sisältävä putki suljettavaan pussiin imuliinan kanssa ja pussi laatikkoon. Säilytä tyhjä putki itselläsi. Sulje näytteen sisältävä laatikko ja liimaa oman osoitteesi päälle tarra, jossa on palautusosoite. Tarvitset kooditarrassa olevaa koodia tuloksen tarkistamiseen myöhemmin.

Toimita laatikko Matkahuollon pakettipisteeseen.

Kun koira on tehnyt työnsä, näet tuloksen täältä. 

HUOM! Runsaan kysynnän vuoksi toimitusaika on tällä hetkellä 3-4 viikkoa! Asiakaspalvelumme vastaa mahdollisiin kysymyksiin: asiakaspalvelu@diagnostiikkakoira.fi

Lahjoitamme jokaisesta ostetusta testistä 1 euron SEY:n toiminnan tukemiseen

SEY on Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto Ry, jonka tarkoituksena on edistää eläinsuojelua.

Tuotekuvaus

Itsellesi tai läheisellesi

Meille Diagnostiikkakoirassa on tärkeää vaalia yksityisyyttäsi. Asiakkaanamme sinun yhteystietojasi tarvitaan vain näytelaatikon lähettämistä varten. Kun saamme laatikon takaisin, siinä ei ole enää sinun tietojasi vaan ainoastaan hologrammitarran numerokoodi.

Sinun omia henkilötietojasi ei voi yhdistää näytteestä saatuun tulokseen: tämä varmennetaan yksilöllisillä koodeilla.

Jos tulos on negatiivinen, niin koira ei tunnistanut virtsanäytteestäsi syövän hajuprofiilia. Mikäli sinulla on kuitenkin oireita, tai epäilet sairastavasi syöpää, ota yhteyttä lääkäriin.

Miten toimin, kun tulos on positiivinen?

Tulos on positiivinen silloin, kun koira on tunnistanut virtsanäytteestäsi syövän hajuprofiilin. Tässä tilanteessa sinun tulee ottaa yhteys lääkäriin ja varata aika diagnoosia varten.

Syövän hoidon ennuste paranee, mitä varhaisemmassa vaiheessa sairaus tunnistetaan.

Koirat koulutetaan tunnistamaan ensisijaisesti eturauhassyöpä ja rintasyöpä, jotka ovat kaksi Suomen selvästi yleisintä syöpäsairautta. Syöpäsolujen rakenteesta johtuen koira tunnistaa myös muita syöpiä, joten on myös mahdollista, että koira on tunnistanut jonkun muun syövän hajuprofiilin. Sen takia käynti lääkärillä on välttämätöntä diagnoosin saamiseksi ja syövän laadun ja sijainnin selvittämiseksi.